Onbewolkt19.3 ℃

VAB Afbouwgroep in Volendam

VAB Afbouwgroep

Afbouwen met de VAB Afbouwgroep is samenwerken aan resultaat in woning- en utiliteitsbouw. Wij werken al 25 jaar in heel Nederland volgens afspraak, planning en verwachtingen. Innovatiekracht in nieuwe materialen en technieken zijn kenmerkend voor VAB Afbouwgroep. Ongeacht de grootte en aard van het project: wij zorgen gegarandeerd voor uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Al onze samenwerkingsverbanden zijn gefundeerd op vertrouwen. VAB Afbouwgroep bekleedt een prominente marktpositie en werkt samen met Bouwbedrijven, Woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren, projectontwikkelaars en architectenbureaus voor kleine- en zeer omvangrijke opdrachten. De kwaliteit van onze bedrijfsvoering is geborgd in het ISO-certificaat. Onze producten en verwerkingsprocessen zijn KOMO-gecertificeerd, we zijn aangesloten bij branchevereniging NOA en met ons VCA- certificaat voldoen we aan alle veiligheidsnormen.

Foto's van VAB Afbouwgroep

VAB Afbouwgroep image 1
VAB Afbouwgroep image 2

Zoek een bedrijf in Lelystad:

Adres
Marconistraat 20
1131 JW  Volendam
Telefoon
0299-748848
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over VAB Afbouwgroep. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map