LELYSTAD - Internationale sensatie en entertainer pur sang Sven Ratzke duikt met zijn nieuwe voorstelling Venus & Mars in de catalogus van de mooiste muziek van de afgelopen eeuw. Na de succesvolle reprise van Where Are We Now en de veelgeprezen tour met Holland Baroque, speelt Ratzke dit voorjaar zijn nieuwste voorstelling in diverse theaters in Nederland en daarbuiten.

Venus & Mars
Muziek over het grote verlangen, waar iedereen een herinnering aan heeft, verschijnt in Venus & Mars in compleet nieuw licht. Samen met zijn virtuoze pianist serveert Ratzke het publiek een buitengewoon muzikale avond, vol entertainment en internationale klasse. Met nummers van onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Eurythmics, Leonard Cohen, Nina Hagen en uiteraard een vleugje David Bowie.

Venus & Mars zal over de hele wereld te zien zijn, onder anderen in Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland. De Nederlandse première is op dinsdag 7 maart in DeLaMar Theater in Amsterdam.

Tekst en zang: Sven
Ratzke Muziek: Jetse de Jong