LELYSTAD - Het wordt een feestelijk weekend met veel kinderactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van twee tot twaalf jaar! Zo kun je bijvoorbeeld cupcakes versieren, springen op het springkussen, over de hindernisbaan, met techniek aan de slag, je laten schminken, leren over de natuur en lekker creatief bezig zijn!

Activiteiten
Het Kidsproof Kidsplein is maar liefst drie dagen lang van vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli tot en met zondag 7 juli van ’s middags tot het begin van de avond en vindt plaats naast Bataviastad. Elke dag zijn er weer andere activiteiten te doen om ouders en kinderen kennis te laten maken met wat er in de regio voor hen te doen is.

Locatie en toegang
De toegang voor het Kidsproof Kidsplein (en Lelystadse Hippiemarkt) is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig. Deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand.

Kidsproof Flevoland
Op www.kidsproof.nl/flevoland (een website met een compleet overzicht van alle activiteiten en uitjes voor kinderen) vind je het volledige aanbod voor het Kidsplein. Wil je met jouw organisatie ook aanwezig zijn? Dat kan nog! Neem daarvoor contact op met Kidsproof Flevoland via flevoland@kidsproof.nl.

Praktische informatie
Vrijdag 5 juli: 15.00-22.00 uur.
Zaterdag: 13.00-22.00 uur.
Zondag: 13.00-21.00 uur.