LELYSTAD - Stel je voor. Je schrijft een boek. Je maakt een voorstelling. Die noem je allebei 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En dan in het voorjaar van 2020 loopt inderdaad - zoals verwacht - alles anders. Noodgedwongen moest men alle voorstellingen annuleren.


"Maar... we mogen eindelijk weer! Voor onze allereerste show sinds de lockdown in maart 2020 komen we naar Lelystad. Met een betere voorstelling dan ooit, want we hebben er langer dan een jaar aan kunnen schaven." Op vrijdag 3 september is de voorstelling te zien in het Agora Theater in Lelystad.

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Omdenken-grondlegger Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live band.

Net als bij de vorige theatershows van Omdenken kun je een combi van theater, lezing en cabaret verwachten. Ook verwacht men in Lelystad een bomvolle zaal en uitverkochte voorstelling. Maar goed, zoals de titel al zegt...

Meer informatie en volledige speellijst: www.omdenken.nl/theatershow