ALMERE - Heeft u al een concert bijgewoond van het Couleur Locale project? 11 musici uit Flevoland bedachten voor een breed publiek bedachten een serie van 15 kleinschalige, klassieke concerten voor een breed publiek op bijzondere locaties in Almere en Lelystad. Het programma is feestelijk gestart op 29 april en brengt de komende weken een muzikaal bezoek aan ondere andere Casa Casla, De Buitenkans en Theater Posa. Kom ook luisteren!

Woensdag 25 mei - Barok en Rococo in Casa Casla

Een avond met prachtige Oude Muziek midden in het centrum van Almere, daar moet je bij zijn! Annemieke Hereijgers (op traverso), Stephanie Brandt (op blokfluit) en Marion Boshuizen (op klavecimbel) vormen voor deze avond een trio. Hun sierlijke samenspel wordt afgewisseld met solistische klanken in een prachtig programma met muziek uit de late Barokperiode en Rococo. Kom luisteren en genieten van dit bijzondere concert in het markante Casa Casla aan het Weerwater.

Vrijdag 3 juni - Spaanse zon in De Buitenkans

We vieren de overgang van lente naar zomer met prachtige, zonnige muziek. Noortje Braat (zang/viool), Annemieke Hereijgers (fluit) en Peter Constant (gitaar) spelen een kleurrijk programma ‘Colore del Sol’ met muziek uit Zuid-Amerika en de Mediterranée. Geniet van geliefde componisten zoals Villa-Lobos, Piazzolla, Manuel de Falla en Maximo Pujol in Buurthuis de Buitenkans. Een bijzondere, kleurrijke plek in Almere die de perfecte achtergrond biedt voor dit vrolijke concert!

Zondag 12 juni - Shakespeare in Theater Posa

Een gevarieerd concert vol oude én nieuwe klassiekers gebracht door Stephanie Brandt (blokfluiten), Noortje Braat (zang en een beetje viool) en Ernst Paul Fuchs (piano). In dit concert kunt u zowel Haydn als de hedendaagse Rondeau horen, maar ook muziek waar vroeger gekooide vogeltjes mee aan het zingen werden gebracht… Een origineel programma in het prachtige Theater Posa in Lelystad.

Project Couleur Locale

Kijk voor uitgebreide informatie over alle concerten, de musici en de diverse locaties op www.goederedeconcerten.nl/couleurlocale.