LELYSTAD - Een leven samen, een voorstelling geschreven door Allard Blom, muziek gecomponeerd door Ad van Dijk en geregisseerd door Martin Michel is op 16 oktober om 19:30 uur en 21:30 uur te zien in het Agora Theater. De Nederlandse musical, die volledig past binnen alle richtlijnen rondom Covid-19, wordt gespeeld door Alfred van den Heuvel, Doris Baaten, Alexandra Alphenaar en Ara Halici.

Het idee voor de voorstelling ontstond begin april. Producent Christian Seijkens: “We wilden niet kijken naar wat er niet mag, maar vooral naar wat er allemaal nog wel kán. Het resultaat is een compleet nieuwe Nederlandse musical die past binnen alle richtlijnen, zonder dat het de voorstelling en het verhaal tekortdoen.” Zo is er bijvoorbeeld al vanaf de eerste letter rekening gehouden met de anderhalve meter tussen de acteurs.

Het verhaal

Julius en Ina zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Delen ze hoogte- en dieptepunten van hun gezamenlijke leven. Maken ze ruzie. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. En iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.

Voor meer informatie en tickets ga naar www.eenlevensamen.com.