LELYSTAD - Op zaterdag 10 september speelt kinderpopster Dirk Scheele Z’n leukste liedjes (2+) tijdens Lelystart in Lelystad. Dirk Scheele is bekend van zijn mateloos populaire YouTube-kanaal, zijn tv-programma op Nickelodeon en zijn drukbezochte theatershows.


Z’n leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel uit zijn enorme repertoire. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijk popconcert vol meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek vanaf 2 jaar.

Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 60.000 abonnees. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 10 september

Tijd: 11:00

Theater: Lelystart, Lelystad

Tickets: https://lelystart.nl/project/dirk-scheele/