ALMERE - Almere, maak je klaar voor een zinderende nacht vol ritme, passie en verrukkelijke drankjes! Zaterdag 25 mei is het tijd voor ons speciale Cocktail Madness Latin Event bij U Can Dance. Laat je meeslepen door de verleidelijke klanken van salsa, bachata en merengue terwijl je geniet van onze kleurrijke selectie van cocktails en mocktails.

Workshop Salsa om 20:00

We trappen de avond af met een energieke salsa workshop van 20:00 tot 20:45. Of je nu een beginner bent of al wat danspassen kent, onze getalenteerde instructeurs zorgen ervoor dat je de elementen onder de knie krijgt en klaar bent om de dansvloer op te gaan.

Vrijdansen met Surprise DJ

Na de workshop begint het echte feest! Vanaf 20:45 transformeren we U Can Dance in een ware Latin dansclub. Onze surprise DJ draait de beste salsa, bachata en merengue hits om je tot in de late uurtjes in beweging te houden. Laat je verrassen door de opzwepende ritmes en geniet van een onvergetelijke dansavond.

Cocktails en Mocktails

Geen Latin feestje is compleet zonder verfrissende drankjes. Onze bar serveert een uitgebreide selectie van cocktails en mocktails, perfect om even bij te komen van het dansen of om gewoon van te genieten terwijl je de sfeer opsnuift.

Entree

De entree bedraagt € 5,- in de voorverkoop en € 7,50 contant aan de deur. Mis deze kans niet en haal je tickets op tijd om verzekerd te zijn van een plekje op dit fantastische evenement.

Locatie

Het evenement vindt plaats bij U Can Dance, gelegen aan de Redactiestraat 10 in Almere. Onze dansstudio biedt de perfecte ambiance voor een avond vol muziek, dans en plezier en je kan gratis parkeren.

Koop nu je tickets!

Dit is een avond die je niet wilt missen. Trommel je vrienden op, trek je dansschoenen aan en kom naar het Cocktail Madness Latin Event voor een onvergetelijke ervaring. Koop nu je tickets in de voorverkoop en bespaar op de entree!

We kijken ernaar uit om samen met jou de dansvloer onveilig te maken. Hasta la fiesta!

Voor meer informatie en tickets, bezoek onze website (https://www.ucandance.nl/dansavond) of neem contact met ons op via Whatsapp (06-47788959).

Datum: Zaterdag 25 mei

Locatie: U Can Dance, Redactiestraat 10, Almere

Tijd: 20:00 - 20:45 (workshop salsa) | 20:45 - 00:30 (vrijdansen)

Entree: € 5,- in de voorverkoop | € 7,50 contant aan de deur