LELYSTAD - De Brabantse cabaretier Thijs van de Meeberg komt met zijn voorstelling “Meer dan Mogelijk” naar Lelystad. Met zijn eerdere cabaretshows was Thijs ook al te gast in het Agora Theater, donderdag 26 januari komt hij met zijn nieuwe voorstelling.

Thijs van de Meeberg won in 2015 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival, dat was de kickstart van zijn carrière. De jury roemde vooral zijn improvisatie kunsten. Die kwaliteit komt ook zeker tot uiting in “Meer dan Mogelijk”. Al kunt u veilig op eerste rij zitten, Thijs vraagt vooral om advies over hoe kwesties en problemen aan te pakken die van zijn leven een hindernisbaan hebben gemaakt.

Overigens is de cabaretier op 18 januari te zien bij de spannende kennisquiz “De Slimste Mens”, hoe ver hij komt is nog een verrassing!
de Volkskrant noemde Thijs “een fijne Freek de Jonge-light”. De Theaterkrant schreef “hij plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft” en “de gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld”.

In “Meer dan Mogelijk”, zijn derde soloprogramma, vraagt Thijs zich af hoe het toch kan dat hoe ouder hij wordt hoe banger hij is. En daar heeft hij u hard bij nodig, want alleen komt hij er niet uit. Zodra dat opgelost is is er weer van alles mogelijk en misschien wel meer dan dat…

Geniet van nieuwe namen in het cabaret, helemaal mooi is natuurlijk dat wanneer u in het theater zit kan thuis de verwarming lekker uit kan.
De 34 jarige Brabantse cabaretier komt naar Lelystad op donderdag 26 januari om 20.30 uur in het Agora Theater.

Kaartjes: www.agora-lelystad.nl