Bewolkt23.4 ℃

't Klooster Interieurmakers BV in Bovenkarspel

't Klooster Interieurmakers BV


Onder leiding van het creatieve brein Hans en Ingrid van Diepen maakt het vakkundige Kloosterteam van elk huis een thuis! Wij hebben veel ervaring op het gebied van restylen en verbouwen van woningen! Alles met liefde en passie, kwaliteit in een inspirerende stijl. Alle huizen zijn verrassend, warm, tijdloos, persoonlijk en zijn betaalbaar!

Wij adviseren en ontwerpen interieurs voor particulieren en bedrijven en restylen ook bestaande interieurs. Wij bieden een totaalconcept, van kleur, verf-en interieuradvies, timmerwerk tot meesterschilderwerk, vloeren, keuken, badkamer-en meubelen op maat, stoffering, verlichting en totaal styling! Wij kunnen een volledig project begeleiden-en uitvoeren en nemen alle activiteiten uit handen.

Ook kunt u natuurlijk, n.a.v. het advies, het project, zelfstandig uitvoeren en leveren wij de geadviseerde materialen.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en onze mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak bij u thuis, bedrijf of in onze winkel!

Wij maken een advies n.a.v. uw woonwensen, een offerte en bespreken deze in de winkel, aan de hand van kleurstalen, voorbeelden, etc. en geven een unieke totaal sfeer weer, wat aansluit op uw woonwensen en met aandacht voor detail! Ook kunt u natuurlijk advies vragen voor een onderdeel van uw interieur, verf, gordijnen, etc., wij willen u voor alles van dienst zijn. Voor een verf-of stijlingadvies kunt u ook altijd even foto’s of een plattegrond meenemen naar de winkel! Ons advies is goud waard!

Foto's van 't Klooster Interieurmakers BV

't Klooster Interieurmakers BV image 1
't Klooster Interieurmakers BV image 2
't Klooster Interieurmakers BV image 3

Zoek een bedrijf in Lelystad:

Adres
Hoofdstraat 199
1611 AE  Bovenkarspel
Telefoon
0228-518991
Mobiel
06-53277233
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over 't Klooster Interieurmakers BV. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map