DORDRECHT - Met vijf doelpunten in de laatste drie duels is Thomas Verheydt op dit moment de gevierde man bij Almere City. Op bezoek bij FC Dordrecht scoorde de bonkige spits in de eerste helft al twee keer, en dat bleek achteraf genoeg voor de zege.

De boomlange aanvaller mocht eerst op aangeven van Hammouti de openingstreffer maken, en wist even later met dank aan Ahannach opnieuw de bal achter doelman Havekotte schieten. Op dat moment een terechte stand want de gasten blijken in het eerste half uur de betere ploeg. Via Gravenberch wiens schot de lat scheert krijgt ook de thuisploeg een kans.

Kort na rust is die er ook voor Schuurman, maar hij glijdt de bal over de achterlijn in plaats van het doel. In de uiterste slotfase weet green alsnog de eer te redden, maar deze trefer komt te laat om Almere City FC nog te verontrusten (1-2).