LELYSTAD - Sportbedrijf Lelystad heeft met succes het Keurmerk Veilig & Schoon voor Sportcentrum De Koploper verlengd. De audit resulteerde in een positief advies zonder enige tekortkomingen, wat bevestigt dat iedereen veilig kan zwemmen en sporten in Sportcentrum De Koploper.

Veiligheid en hygiëne zijn van groot belang bij Sportbedrijf Lelystad. Jaarlijks ondergaat het Sportbedrijf een grondige audit om te controleren of aan alle eisen wordt voldaan. Sinds 2010 is De Koploper al in het bezit van het keurmerk. De audit, uitgevoerd op 9 november 2023, resulteerde erin dat er geen enkel verbeterpunt kon worden genoteerd en Sportbedrijf Lelystad met succes het keurmerk verlengt.

Peter van Campen, coördinator Keurmerk binnen Sportbedrijf Lelystad, is verheugd met dit resultaat. "Dit is een erkenning voor ons team. Dagelijks werken we hard om onze gasten in een veilige en hygiënische omgeving te mogen verwelkomen. We zijn trots op het feit dat we het Keurmerk zonder enige tekortkomingen hebben verlengd”.

Keurmerk Veilig & Schoon

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving. Daarbovenop stellen consumenten hoge eisen aan de service en voorzieningen die zwembaden te bieden hebben. Met het Keurmerk Veilig & Schoon wordt gehoor gegeven aan zowel de wensen als de eisen die klanten maar ook eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. In Nederland zijn er 262 zwembaden die over het Keurmerk Veilig & Schoon beschikken.

“We blijven streven naar uitmuntendheid, en zullen de kwaliteit van onze dienstverlening blijven verbeteren met als doel onze bezoekers een plezierige ervaring te bieden.”, voegt Peter van Campen toe.

Over Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad stimuleert de inwoners van Lelystad om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Voor het Sportbedrijf is het startpunt om een moderne, veilige en schone sportvoorzieningen te beheren en aantrekkelijke verantwoorde (sportieve) activiteiten aanbieden. Het Sportbedrijf is koploper in sport, bewegen en recreatie en beheert en exploiteert de meeste sportaccommodaties in Lelystad.

Meer informatie

Vragen over de het Keurmerk Veilig & Schoon kunnen worden gesteld aan Priscilla Kruk (manager bedrijfsvoering) via p.kruk@sportbedrijf.nl