LELYSTAD - Na zes jaar hard te hebben gewerkt als vooraanstaand personal trainer, viert Marleen Pouw nu groots het zesjarig bestaan van haar gym. Vorig jaar was er geen tijd voor een feestje door de enorme drukte en groei, maar nu opent ze met trots een nieuw, groter pand in Lelystad.

State-of-the-art trainingsapparatuur aangeschaft

In haar streven naar topkwaliteit heeft Marleen flink geïnvesteerd in de nieuwste trainingsapparatuur om de meest effectieve en gevarieerde trainingen aan te bieden. We zetten deze moderne apparaten in tijdens zowel de personal training sessies als de groepslessen om een nieuwe standaard in trainingsmogelijkheden te creëren.

Uitbreiding en versterking van het team

Het team is versterkt met Xaviera, een gepassioneerde trainer die haar carrière begon als cliënt bij Marleen Pouw PT en zich opwerkte tot professional. Na het behalen van haar certificaten helpt zij nu cliënten om hun fitnessdoelen te bereiken. Haar enthousiasme en betrokkenheid zijn een grote aanwinst voor het team.

Flexibele trainingsmogelijkheden op nieuwe locatie

De nieuwe locatie biedt uitgebreide trainingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten. De bovenste verdieping is speciaal ingericht voor personal training en voorzien van airconditioning, wat een optimale trainingservaring onder alle weersomstandigheden garandeert.

Diversiteit in training en doelgroepen

Marleen Pouw PT specialiseert zich niet alleen in algemene kracht- en fitnesstrainingen maar biedt ook revalidatietrainingen aan. Als gecertificeerd medisch trainer, functioneel houdingspecialist en gewichtsconsulent kan Marleen samenwerken met therapeuten of artsen om een hersteltraject voort te zetten na afronding van de behandeling. De houding- en beweegtest identificeert zwakkere spieren die klachten kunnen veroorzaken, zoals lage rugklachten door verzwakte bilspieren.

Een plek om je vrij te voelen


In het nieuwe pand kun je je vrij voelen en ongestoord werken aan je gezondheids- en fitnessdoelen. Marleen geeft natuurlijk ook persoonlijk voedingsadvies dat perfect past bij jouw training en jouw eigen behoeften. Deze sfeer draagt bij aan een omgeving waarin klanten zich ondersteund voelen en optimaal kunnen werken aan hun persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen.

Next level sport en bewegen

"Met deze uitbreiding willen we de persoonlijke aandacht en het op maat gemaakte advies verder uitbouwen. Bij ons kun je terecht voor gezondheidsverbeteringen die voor iedereen verschillend zijn, van jong tot oud, van revalidatie tot prestatieverbetering. Bij Pouw is het next level sport en bewegen," sluit Marleen af met trots.