LELYSTAD - Honk- en softbalvereniging Falcons uit Lelystad heeft namens de gemeente uit handen van wethouder Jack Schoone een cheque mogen ontvangen van €500,-. De cheque werd aan de vereniging gegeven tijdens de viering van het 50-jarige jubileum. De huidige voorzitter Kasper Schnabel is heel erg blij met dit mooie geschenk van de gemeente en zal het geld goed besteden binnen de vereniging.

Feestelijk weekend
Het jubileum van de honk- en softbalvereniging werd gevierd in het weekend van 20, 21 en 22 augustus 2021. Op zaterdag was het officiële gedeelte van de viering. Aan de Beginweg 3, waar de vereniging gevestigd is, ontving de club ruim 170 genodigden. De middag werd geopend door een woord van de voorzitter, waarna wethouder Jack Schoone het woord van hem overnam en de club verraste met een cheque van €500,-.

Ook cheque van bond

Hierna volgde een prachtige speech van Willem de Niet en Ed Klokkers, twee van de drie oprichters van de vereniging, en was er namens de honk- en softbalbond KNBSB een afgevaardigde, Corinne van de Griendt, die de vereniging kwam feliciteren en tevens een cheque overhandigde van €250,- die geheel ten goed zal komen aan de jeugd.