ALMERE - Almere City FC moet weer even pas op de plaats maken in de strijd om de bovenste plaatsen van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Alex Pastoor liet zich in eigen huis verrassen door de beloften van PSV.

Jason van Duiven was het goudhaantje bij de gasten uit Eindhoven. Halverwege de eerste helft scoorde de aanvaller, die over drie weken zijn 18e verjaardag viert, een schitterende openingstreffer door keeper Bakker te verrassen. Het PSV-talent scoorde hiermee in drie duels op rij in de Keuken Kampioen Divisie.

Halverwege de tweede helft liet VanDuiven zich nogmaals gelden door ook de 0-2 aan te tekenen. De eretreffer van Lance Duijvestijn, vanaf de strafschopstip, kwam te laat om het feestje van de ploeg van Adil Ramzi nog te verpesten: 1-2.