ALMERE - De spanning in de Keuken Kampioen Divisie is volledig terug nadat koploper Heracles Almelo vrijdagavond met 3-2 onderuit ging bij Almere City FC.

Al vroeg scoorde Samuel Armenteros na een fraaie steekbal van Marko Vejinovic, de marge werd verdubbeld door een goal van Emil Hansson, de man in vorm in de ploeg van Lammers. Tegenvaller was wel dat Armenteros de strijd ook al vroeg in de wedstrijd geblesseerd moest staken.

Vroeg in de tweede helft bracht invaller Stije Resink de spanning terug met een zwabberschot dat Michael Brouwer te machtig was, en amper een halve minuut later rondde een andere invaller, Ilias Alhaft, een fraaie aanval af. Joey Jacobs zette het Yanmar Stadion helemaal op zijn kop door op aangeven van Anthony Limbombe, die overigens alle drie de assists leverde, de 3-2 te maken.