Matige regen10.2 ℃

Snackkar Delicious in Almere

Bezoekadres:

Snackkar Delicious

Kimwierde 422
1353EZ Almere
06-34502789
kimmature@hotmail.com
http://www.snackkardelicious.nl/

Snackkar Delicious

Wij zijn jonge horeca ondernemers die voor ons zelf zijn begonnen. Dit doen we door middel van een eigen snackkar.
Ook willen wij onze ervaring gebruiken voor bedrijven, zelfstandigen en particulieren die tijdens de lunch of een andere gelegenheid zoals bijvoorbeeld een feest, een viering, vergadering of meeting een keer iets anders willen dan een standaard broodje kaas.

Wij gaan voor snel, efficiënt en lekker dus bezorgen wij uit ons ruim assortiment! Bij ons kunt u terecht voor heerlijke snacks zoals een patatje of broodje kroket, maar ook voor een lekker broodje gezond. Wilt u eens wat anders proberen dan hebben wij een ruime keuze aan buitenlandse broodjes! Proef eens een Surinaams broodje kip kerrie, bakkeljauw of een smakelijke bara. Alles wordt dagelijks vers bereid !!!

U kunt ons met onze snackkar vinden bij de Praxis ''De Markerkant'' in Almere Stad. Wilt u een bestelling plaatsen dan kan dat ook. Plaats een bestelling voor u en uw familie of collega's voor de lunch dan vóór 10.00 uur 's morgens, dan zorgen wij dat het op tijd op de plaats van bestemming is!  

Let op: bestellingen voor meetings etc.. ontvangen wij graag tenminste een dag van tevoren.

  Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 17:00 uur 's middags. Voor bestellingen zie contactinformatie op deze website hoe u ons kunt bereiken.
Wij werken standaard met handschoenen en stellen hoge eisen aan hygiëne, werken verantwoord en dragen bij aan een beter milieu! Naast de snackkar zijn wij ook te plaatsen op evenementen, heeft u een vraag hierover, neem dan contact met ons op.

Wij zijn geopend dinsdag t/m vrijdag van 11.00 -18.00 uur en in het weekend afhankelijk van het weer en de winter of zomertijd!

 U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen.

Foto's van Snackkar Delicious

Snackkar Delicious image 1
Snackkar Delicious image 2
Snackkar Delicious image 3
Snackkar Delicious image 4
Snackkar Delicious image 5
Snackkar Delicious image 6
Snackkar Delicious image 7
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Snackkar Delicious. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map