LELYSTAD/ZEEWOLDE - Vanaf maandag 28 augustus voert Provincie Flevoland groot onderhoud uit aan de Gooiseweg (N305) en de Larserweg (N302). De Gooiseweg en de Larserweg zijn aan onderhoud toe. Daarom wordt het asfalt van de rijbanen opgeknapt.

De werkzaamheden zijn naar verwachting op eind november 2023 klaar.

Tijdens de werkzaamheden blijft de weg grotendeels open, maar er zijn minder rijstroken beschikbaar. Daarom kan het extra druk zijn tijdens de spits. Door voor of na de spits te vertrekken of een alternatieve route te nemen, kunt u de drukte vermijden. Plan uw reis van tevoren en blijf geïnformeerd via www.flevoland.nl/N305-N302. Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over bereikbaarheid.

Omleidingen

In sommige fases is er een nacht- of weekendafsluiting en kunt u de omleiding volgen die langs de weg staat aangegeven. Zo zorgen we er samen voor dat Flevoland ook tijdens de werkzaamheden veilig en bereikbaar blijft.

Fases en voorlopige planning

Het werk is opgedeeld in een aantal fases. De voorlopige planning ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 28 augustus starten de werkzaamheden op de zuidbaan van de Gooiseweg, van de Knardijk tot de Futenweg en op de noordbaan van de Gooiseweg tussen de Ganzenweg en de Larserweg. Het verkeer kan dan één enkele rijstrook per richting gebruiken en de maximumsnelheid wordt 50 km/h . Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 22 september.

  • Vanaf 12 oktober wisselen de werkzaamheden naar de zuidbaan van de Gooiseweg, tussen de Ganzenweg en de Larserweg.

  • In de laatste fase werken we bij de kruising van de Gooiseweg – Larserweg, waar het verkeer rekening moet houden met twee weekendafsluitingen.

Meer informatie

Bezoek www.flevoland.nl/N305-N302 of stel uw vraag via info@flevowegen.nl.