LELYSTAD - Het nieuw gelanceerde Sterk & Vitaal© programma voor vijftigplussers heeft een enorm ontvangst gehad in Lelystad, waarbij de veel deelnemers uit verschillende wijken uit Lelystad op gereageerd hebben.


Georganiseerd door Warrior Academy Lelystad op de Merwede 10 in Lelystad, heeft dit programma een golf van enthousiasme en interesse gewekt onder vijftigplussers in de omgeving. Het aantal aanmeldingen overtrof ruimschoots de verwachtingen, wat aantoont dat er een groeiende behoefte is aan dergelijke programma's die zich richten op het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl voor oudere volwassenen.

"De reactie uit de regio was ronduit overweldigend. We waren echt verrast door de enorme belangstelling die we hebben ontvangen, het overtrof onze stoutste verwachtingen," deelde Youri Swart, eigenaar van het programma, enthousiast mee. "Het is duidelijk dat er een grote vraag is naar programma's zoals de onze, die niet alleen gericht zijn op fysieke fitheid, maar ook op het opbouwen van zelfvertrouwen en vitaliteit op latere leeftijd.

"In slechts een maand na de lancering hebben deelnemers al opvallende verbeteringen gemeld. "We hebben al van deelnemers gehoord dat ze merken dat hun lichaam sterker wordt, en dat is pas na een maand deelname. Het is echt inspirerend om te bedenken wat voor impact dit zal hebben op de lange termijn," voegde Swart toe.

Naast de fysieke voordelen die het programma biedt, is er ook veel aandacht voor de sociale aspecten. Het informele 'bakje koffie en even nababbelen na de training' wordt door deelnemers als een waardevolle toevoeging ervaren. "Wat opvalt is dat deelnemers niet alleen komen voor de training, maar ook voor de sociale interactie en gezelligheid na afloop," merkte Swart op.

Het Sterk & Vitaal© programma staat open voor nieuwe deelnemers die hun vitaliteit willen verbeteren en actief willen werken aan een gezondere levensstijl. Voor meer informatie over inschrijvingen en deelname, kan er een email gestuurd worden naar info@warrioracademy.nl voor een gratis proefles.