LELYSTAD - Op 28 december jl. organiseerde Mila Romijn en de vrijwilligers van Stichting M.I.L.A. in Multifunctioneel Centrum (MFC) Atolplaza de Winter Wonder Brunch. Al meer dan acht jaar wordt deze brunch georganiseerd om ouderen uit verschillende culturen met elkaar te verbinden.

Meer dan 100 ouderen schoven aan voor een overheerlijke driegangenbrunch. Burgemeester Mieke Baltus van Lelystad opende de brunch, samen met singer-songwriter Leona Philippo. Tijdens de brunch konden de ouderen genieten van liveoptredens van verschillende artiesten als Freddy Gumbs, een toespraak van Qasim over liefde voor elkaar en een leuke modeshow. Tussen de gerechten door werd er gedanst en gekletst. Aan het einde van de brunch kregen de mensen een kleinigheidje mee naar huis om nog even te kunnen nagenieten. Mila: “Het was fantastisch om het na twee jaar weer te kunnen organiseren. Ik heb mensen zien lachen, dansen en een traantje weg zien pinken van dankbaarheid. Bovenal heb ik mensen zien genieten van de contacten met elkaar én daar draaide het om tijdens deze brunch. Vanuit de Stichting bedanken wij dan ook alle vrijwilligers en organisaties die dit samen met ons weer hebben mogelijk gemaakt!”

Om sociale projecten zoals deze mogelijk te maken zijn ondersteuningen en donaties meer dan welkom. Mensen of organisaties die willen bijdragen kunnen mailen naar info@metinzetluktalles.nl.