LELYSTAD - Op dinsdag 2 april van 10.00 tot 12.00 uur vindt er een vitaliteitsmarkt plaats in Sportcentrum De Koploper (Badweg 21). Alle inwoners van 65 tot 85 jaar zijn van harte welkom om langs te komen bij de vitaliteitsmarkt om in gesprek te gaan met (maatschappelijke) organisaties en (sport)aanbieders, welke voornamelijk werkzaam zijn in de Atol- en Zuiderzeewijk.


Sociaal Vitaal

In opdracht van de gemeente Lelystad mag Sportbedrijf Lelystad in samenwerking met Stichting GALM het project Sociaal Vitaal lanceren in de Atol- en Zuiderzeewijk. Sociaal Vitaal is een beweegprogramma dat streeft naar het verbeteren van de fysieke fitheid en het verminderen van eenzaamheid. Het programma richt zich op thuiswonende inwoners in de leeftijd van 65 tot 85 jaar.

Fitheidstest

Door de gemeente Lelystad zijn ruim 2000 inwoners van 65 tot 85 jaar per post uitgenodigd voor een gratis fitness test. Deze vindt plaats op dinsdag 2 april en woensdag 3 april in Sportcentrum De Koploper om te kijken welke inwoners in aanmerking komen voor Sociaal Vitaal, dat vanaf 8 april (week 15) zal starten.

Meer informatie

Voor vragen over de vitaliteitsmarkt en / of Sociaal Vitaal, kan men contact opnemen met Kim van Dijk, coördinator Sportactiviteiten & Stages bij Sportbedrijf Lelystad, via mail k.vandijk@sportbedrijf.nl of bellen naar telefoonnummer 06 50 22 25 61. Voor meer informatie over Sociaal Vitaal kan men terecht op de site www.sportbedrijf.nl/sociaalvitaal.