LELYSTAD - Per 1 april 2021 heeft drankenspeciaalzaak Mitra in Lelystad een nieuwe eigenaar: Arjan Berends gaat een plaatje van zijn slijterij maken, met een regionale uitstraling.

De heer Berends is geen onbekende in deze wereld. Zo is hij geboren én opgegroeid in Oostelijk Flevoland. Ruim 30 jaar geleden liep Arjan al stage bij de Mitra in Dronten - toen nog onder de vlag van De Boer Supermarkten - waar hij als jochie van 16 begon. Uitbater van Bar ‘De Box’ in Dronten was Arjan onder meer in zijn 20 jarige loopbaan in de horeca, met befaamde bierproeverijen van De Kikvorsch. Vorig jaar werkte hij nog als gastheer bij bierbrouwerij ‘De Uddelaer’ te Staverden. In Lelystad heeft Arjan ook achter de bar gestaan en de stad is hem niet onbekend.

Christian Voogt gaat zich volledig toeleggen op zijn vestiging in Dronten. Wel zullen beide heren gaan samenwerken in leuke acties en evenementen als proeverijen etc. De continuïteit in Lelystad is gelukkig ook gewaarborgd, daar de vaste werknemer bij slijter Berends blijft.

Mitra Lelystad slijter Berends wordt dé slijterij van Lelystad en omstreken. Er zal veel aandacht besteed worden aan plaatselijke initiatieven. Via onze sociale media Facebook, Instagram, LinkedIn en twitter zijn wij 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. www.slijterberends.nl is meteen de link naar de webshop van de Mitra voor alle bestellingen. Als iets er niet bij staat vraag er dan om, meestal kunnen wij het bestellen. De bestelling kan bij ons worden opgehaald, indien u daarvoor kiest.

Mitra Lelystad
slijter Berends

Jol 35-23
8243 HG Lelystad
0320-213114

www.slijterberends.nl