LELYSTAD - De Leefstijlexpert richt zich op mensen in Lelystad en omstreken die hun gezondheid, vitaliteit en levenskwaliteit willen verbeteren. Begeleiding door een professionele geaccrediteerde leefstijlcoach biedt de mogelijkheid om langdurige gewoontes te doorbreken en positieve veranderingen te bewerkstelligen én chronische ziektes te voorkomen.

"Veel mensen worstelen met overgewicht en andere chronische klachten en als leefstijlcoach wil ik heel graag mensen helpen weer grip op hun gezondheid en gewicht te krijgen. Ik heb een extra grote drive om juist deze mensen succesvol te laten afvallen en te ervaren hoe het is om te bruisen van energie en dit zónder de voortdurende strijd met diëten en sporten. Veranderingen in voeding en leefstijl hebben heel veel invloed op gewicht en de ontwikkeling van chronische ziekten en kunnen het medicijn gebruik voor bijvoorbeeld voor diabetes type 2 verminderen of overbodig maken."

Aldus Janet Tankink, leefstijlcoach en oprichter en eigenaar van De Leefstijlexpert.

De Leefstijlexpert in Lelystad

· Resultaatgerichte aanpak; Oplossingsgerichte coaching afgestemd op persoonlijke doelen, wensen, situatie en tempo.

· Snel én Duurzaam: Snel resultaat en duurzame verandering. In plaats van radicale veranderingen, werk je samen met de coach aan kleine, haalbare stappen die sneller succesvol zijn dan je verwacht en die bijdragen aan een blijvende verandering.

· Deskundig: De Leefstijlexpert is een BLCN geaccrediteerde leefstijlcoach (Beroepsvereniging van Leeftstijlcoaches Nederland), voldoet aan de strenge kwaliteitseisen, heeft een professionele post-hbo leefstijlopleiding afgerond en maakt gebruik van de nieuwste inzichten en wetenschappelijke studies.

· Korte wachtlijst: Direct beginnen.

· Holistische benadering: Een leefstijlcoach kijkt naar je hele leefstijl, inclusief voeding, beweging, slaap, ontspanning, stressniveaus en verslavingen. Het holistische perspectief leidt vaak tot nieuwe inzichten en effectieve acties.

Leefstijl is cruciaal voor een gezond en vitaal leven en coaching hierbij is een effectieve aanpak om duurzame veranderingen te bewerkstelligen en succesvol te zijn in het bevorderen van gezondheid en welzijn. Wij heten iedereen die langer gezond wil leven van harte welkom bij de Leefstijlexpert en kijken uit naar een gezonde toekomst voor iedereen in Lelystad en omstreken!