LELYSTAD - Donderdag 11 augustus opent Kok Experience, bioscoop Kok CinemaxX en restaurant Mr Lely in het centrum van Lelystad haar deuren. Nadat de familie Kok uit Harderwijk in 2016 hun eerste leisure centrum met bioscoop in Harderwijk openden is het moment in Lelystad bijna daar. Augustus 2021 gestart met de bouw en één jaar later is het zover. In het familiebedrijf, waar het hele zestallige gezin meewerkt, wordt altijd met veel passie en trots gewerkt en altijd nagedacht over groeimogelijkheden. Kok Experience maakte deze groei mogelijk in juli 2016 en nu ook in 2022 met de opening van een vestiging in Lelystad.

Onder 1 dak bevindt zich daar een bioscoop met zes zalen, restaurant genaamd Mr Lely, speelparadijs, lasergame arena ‘Escape from the police’, virtual reality en escape rooms ‘Het Biercafé, Zuiderzeewerken, Kok CinemaxX en Kok Tankstations.

Onze verrassende activiteiten
Een gezellig dagje weg in Harderwijk voor gezinnen met kinderen, groepen en bedrijven. Kok Experience biedt een spectaculaire beleving voor jong en oud.

Speelparadijs
Kom jij ook spelen in het avontuurlijkste speelparadijs in Lelystad? Kruip, ren, spring en ontdek ons speelparadijs! Met extra grote peuterhoek is er ook voor de allerkleinste avonturiers van alles te ontdekken!

Virtual Reality
Beleef de nieuwste sensatie van dit moment nu in Lelystad: VR! Strijd met je vrienden, familie of collega’s in een onbekend universum in de virtuele wereld. Kies een leuk arrangement voor een fantastisch kinderfeestje, familieuitje of teamuitje. Een geweldig uitje vol avontuur, verrassing en spanning!

Lasergamen Lelystad
Beleef een uniek en avontuurlijk uitje in Lelystad in de spannende en verrassende indoor lasergame arena ‘Escape from the Police’. Kom met je vrienden, familie of collega’s een spannend spel lasergamen. Kies een leuk arrangement voor een fantastisch kinderfeestje, familieuitje of team uitje. Een toffe beleving vol avontuur, verrassing en spanning!

Escape room Lelystad
De gaafste en meest unieke escape rooms in Lelystad. Lukt het jullie om de mysteries van elke van de vier escape rooms op te lossen? Los de leukste breinbrekers en puzzels op tijdens een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, met je vrienden, collega’s of familie. Kies uit de escape rooms “Kok CinemaxX”, “Kok Tankstations”, “Zuiderzeewerken” of “Het Biercafé”.

Restaurant
Uit eten bij restaurant Mr. Lely in Lelystad
Heerlijk dineren in het gezellige en chique restaurant Mr Lely. Geniet van smaakvolle gerechten met je partner, familie, vrienden of een grote groep. De zwevende DJ booth maken je etentje een unieke beleving! Met groot buitenterras, zodat buiten borrelen of tafelen gezellig genieten is.

Mr Lely is een unieke ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent. Een gezellig koffiemomentje met het lekkerste huisgemaakte gebak, smaakvolle broodjes bij de lunch, gezellig borrelen of ambachtelijke diners: alles wordt vers bereid. Op de menukaart vind je ook vegetarische gerechten en gerechten die gluten- en lactosevrij zijn.

Bioscoop Kok CinemaxX
Maak je bioscoopbezoek nog leuker door te genieten van leuk bioscoop arrangement. Heb je zin in een high wine, bittergarnituur of wijntje bij de film? Voor een aantrekkelijke prijs kies en geniet je van een diner, hapje of drankje en je lievelingsfilm. Ook organiseren we regelmatig leuke events, zoals een Ladies Night, een peuter- en kleuterbioscoop en is er in Bioscoop Lelystad wekelijks filmtheater. Tijdens de events zijn er leuke extra’s, zoals stands met de leukste producten tijdens een Ladies Night of een diploma tijdens een peuter- en kleuterbioscoop.


De Waag 9 – 8232 DX – Lelystad – www.kokexperience.nlwww.kokcinemaxx.nl – 0320240000