LELYSTAD - Roeivereniging Pontos opent haar deuren voor een inspirerende open dag op zaterdag 23 maart. Dit evenement staat in het teken van de roeisport, toegankelijk voor iedereen die interesse heeft, van jong tot oud.

Ontdek de dynamiek van roeien
Van 11:00 tot 15:00 uur biedt de vereniging een unieke kans om de dynamiek van het roeien zelf te ervaren. Onder de begeleiding van onze deskundige instructeurs kunnen bezoekers het gevoel van het glijden over het water in een roeiboot ervaren. Deze dag is meer dan een introductie; het is een diepe duik in de wereld van het roeien, waarbij de techniek, het plezier, en de natuur samenkomen.

Een open uitnodiging voor alle leeftijden
Met een welkomstbeleid dat leeftijden van 11 tot 80+ jaar omarmt, benadrukt Pontos de veelzijdigheid en toegankelijkheid van roeien. Of je nu voor het eerst in een boot stapt of al jaren roeit, deze open dag biedt iets voor iedereen. Van de serene ervaring van recreatief roeien tot de adrenaline van competitief roeien, bezoekers kunnen het brede spectrum van deze sport ontdekken.

Verder dan roeien
De open dag bij Pontos is meer dan enkel roeien. Het is een kans om te leren, te groeien en te verbinden met anderen die dezelfde passie delen. Naast het roeien kunnen bezoekers een kijkje nemen bij onze roeifaciliteiten, en in gesprek gaan met leden over de cultuur en activiteiten binnen de vereniging. Pontos staat bekend om haar gastvrije atmosfeer en streeft ernaar om iedereen zich thuis te laten voelen.

Een dag vol activiteiten en ontdekkingen
Wij nodigen iedereen uit om deze bijzondere dag te ervaren, gevuld met activiteiten die zowel informatief als vermakelijk zijn. Naast de praktische roeisessies, bieden we rondleidingen aan door onze faciliteiten, presenteren we onze roeiprogramma's, en er is gelegenheid waarbij potentiële leden al hun vragen kunnen stellen en meer kunnen leren over deelname aan onze vereniging.

Een warm welkom wacht op je bij roeivereniging Pontos, koffie en thee staan voor je klaar. Ontdek je nieuwe passie, ontmoet gelijkgestemden en geniet van de schoonheid van roeien.

Open dag roeivereniging Pontos
Griend 33 60, 8225 SZ Lelystad
Zaterdag 23 maart van 11 uur tot 15 uur www.rvpontos.nl