LELYSTAD - Streetstyle liefhebbers opgelet: freshcotton, het toonaangevende online platform voor streetwear, opent dit weekend een pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet. In de tijdelijke winkel kunnen shoppers van 14 tot en met 29 oktober hun hart ophalen aan een uitgebreide collectie van streetwear merken. Dit is een unieke kans, want het is de eerste fysieke winkel van het online platform.


Freshcotton

Nog niet bekend met freshcotton? De online retailer heeft een groot aanbod van exclusieve streetwear collecties voor zowel kleding als schoenen. In de outlet pop-upstore is daarvan een uitgebreide selectie te vinden van merken zoals Arte, Filling Pieces, Daily Paper, Olaf, New Amsterdam Surf Association en Obey. De samenwerking biedt shoppers een bijzondere gelegenheid om te profiteren van kortingen van minimaal 30 procent op de selectie van streetwear- en sneakermerken van freshcotton.

"Freshcotton is erg excited over de samenwerking met Batavia Stad. Het outletcentrum is altijd een topkeuze geweest als het gaat om het vinden van fijne nieuwe outfits voor mooie prijzen en freshcotton is blij om hier deel van uit te maken. We kunnen niet wachten om onze community en klanten eindelijk persoonlijk te ontmoeten als online platform," aldus Thijs Knoeff, Manager E-commerce bij freshcotton.

Urban shopping experience

Batavia Stad wil haar bezoekers continu een premium shopbeleving bieden en met de komst van de tijdelijke winkel van freshcotton wordt de urban shopper nog meer op zijn wenken bediend. Naast het huidige aanbod van The North Face, Kultivate, Nike, Adidas en New Balance kan de liefhebber van streetwear nu ook zijn hart ophalen in de uitgebreide collectie van de populaire online streetwear retailer.

Bezoek de freshcotton outletstore bij Batavia Stad van 14 tot en met 29 oktober. Voor meer informatie en updates over Batavia Stad Fashion Outlet, neem een kijkje op de website.