LELYSTAD - Voortaan kunnen klanten in de Lelystadse wijk Warande terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan de Ranonkellaan 1 en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Vandaag om 16:00 uur ging Albert Heijn Warande open. Supermarktmanager Maarten Visser: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.”

Albert Heijn Warande heeft een groot aanbod groente en fruit, afkomstig uit de regio zoals appels uit Zeewolde en peen uit Nagele. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat. Maarten Visser: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Warande biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben meer dan 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk
Ook na de opening blijft het extra feestelijk bij Albert Heijn Warande. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen. Maarten Visser hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht”.

Albert Heijn aan de Ranonkellaan 1 in Lelystad Warande is open van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur.