LELYSTAD - De Kubus zal op dinsdag 17 oktober veranderen tot dé ontmoetingsplaats voor vrijwilligers en organisaties. Mensen die het verschil uit willen maken in de wereld, maar nog niet precies weten hoe dat te doen, zijn van harte welkom. De vrijwilligersmarkt is dan dé perfecte gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met diverse organisaties. Tevens kan men er dan achterkomen wat het ideale vrijwilligerswerk is.

De wereld verbeteren

Denk eens in dat je binnenkomt in een bruisende ruimte met alleen maar inspirerende mensen die allemaal gedreven zijn om de wereld om hen heen te verbeteren. Of het nu gaat over het milieu en het klimaat of men wil zich inzetten voor de lokale gemeenschap.

Of misschien wil men de eigen expertise inzetten voor anderen in de maatschappij, het kan allemaal op de Vrijwilligersmarkt. Maar het is meer dan een vrijwilligersmarkt. Het is dé kans om gesprekken aan te gaan, passies te verkennen, te ontdekken waar men het meeste kan doen.

Iedereen is welkom

Iedereen krijgt de gelegenheid om vaardigheden en interesses te koppelen aan organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Of men nu op zoek is naar een korte tijd of men een lange betrokkenheid wil opbouwen. Het kan allemaal.

Denk erom, het is op dinsdag 17 oktober van 10.00 tot 14.00 uur in De Kubus, Agorabaan 3 in Lelystad. Het is niet van belang wie je bent of waar men vandaan komt. Het gaat om de inzet, dat maakt het verschil. Aanmelden is niet nodig en De Kubus zorgt voor koffie of thee. Op de dag zullen zo'n 30 organisaties zich presenteren.