LELYSTAD - Afgelopen week tekenden Rini Schoutsen, directeur Lelystad Airport Businesspark (LAB) en Aswin Frenay, bestuurslid Lelystadse Uitdaging, de verlenging van het sponsorcontract van LAB met de Lelystadse Uitdaging. De Lelystadse Uitdaging is een initiatief die het lokale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar verbindt. Doel hiervan is de leefkwaliteit van inwoners van Lelystad te verbeteren.

Samenwerking

LAB is sinds 2019 sponsor en partner van de Lelystadse Uitdaging en heeft al veel mooie, duurzame matches gemaakt voor Lelystad. Zo genieten de bewoners van Woonzorg Flevoland optimaal van de moestuin die door LAB werd uitgebreid met fruitbomen en gereedschap. Ook de Zuiderzeewijk is inmiddels een mooie Japanse Sierkers rijker. Deze boom was een donatie aan Stichting M.I.L.A. (Met Inzet Lukt Alles).

De Lelystadse Uitdaging is de ‘sociale verbinder’ tussen mensen, maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven van Lelystad. “Afgelopen jaren hebben wij nauw samengewerkt aan het verbeteren van de leefkwaliteit van de inwoners van Lelystad. Als LAB verdiepen wij graag deze samenwerking met de Lelystadse Uitdaging op dit vlak en willen wij niet alleen de inwoners van Lelystad betrekken, maar ook de bedrijven op LAB. Wat zijn de mogelijkheden voor verbeteringen en wat kunnen we voor hen betekenen? Het is mooi dat wij als LAB hier een bijdrage aan kunnen leveren!”, aldus Rini Schoutsen.