LELYSTAD - Afgelopen zaterdag was de viering van het 30 Jarig bestaan en opening kunstuitleen Lelystad seizoen 2021-2022.

Na ontvangst met een kop koffie volgde een kleine toespraak van onze voorzitter en de wethouder van Kunst en Cultuur mevr. Van Noort. Symbolisch knipte zij een banier door bij de entreedeur. Wat volgde was een geanimeerde middag met de aanwezige bezoekers waaronder meerdere kunstenaars die bij ons exposeren. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Daarna kregen zij de plannen te horen voor het aankomende seizoen. Ondermeer de Kunstuitleen Lelystad fotoservice. Om vooraf een goed beeld te krijgen hoe een kunstwerk op je muur staat kun je een foto opsturen met maten. Aangeven welk kunstwerk uit de Collectie jouw voorkeur heeft en je krijgt een digitale afbeelding toegezonden. Tevens is de Galerie ook verder uitgebreid met mooie betaalbare kunstkado's. Zeker leuk voor de komende feestdagen.

Na afloop kregen alle genodigden een box mee met daarin een bon voor 3 maanden gratis huren van een kunstwerk uit onze Collectie. Mevr. Van Noort was de eerste die een mooi kunstwerk uitzocht voor haar kantoor in het stadhuis. Deze zullen we met onze haal- en brengservice deze week afleveren.
Al met al een geslaagde middag wat ons weer vertrouwen geeft voor het komende seizoen.