LELYSTAD - Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn levert vandaag (11 november 2021) het appartementencomplex ''De Wadloper'' op aan woningcorporatie Centrada. Het ontwerp is van architect Zaak van NN en heeft een zeer markante uitstraling. Een verrijking van de Zuiderzeewijk. Ter Steege kijkt terug op een fijne samenwerking en is enthousiast over het mooie eindresultaat.

Appartementencomplex
''De Wadloper''Het appartementencomplex beschikt over 45 huurappartementen en staat aan de Waddenlaan in Lelystad. De appartementen zijn ongeveer 70-75 m² groot en hebben één of twee slaapkamers. Het complex is turn-key opgeleverd aan Centrada. Dit betekent dat het gebouw geheel gebruiksklaar is. Bovendien speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Zo is het gebouw full electric en liggen bijna 400 zonnepanelen op het dak! Niet alleen over duurzaamheid is nagedacht, maar ook over de materiaalkeuze. Dit resulteert in een onderhoudsarm gebouw.

Een fijne samenwerking
Een aantal jaar geleden gaf Centrada aan dat zij met vaste partners wil werken. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn heeft de tender van het project ''Warande'' in Lelystad gewonnen. Daarmee is de samenwerking tot stand gekomen. Zo ook voor dit project aan de Waddenlaan. Centrada stelde een Programma van Eisen op, waarmee Ter Steege het project heeft ontwikkeld en gerealiseerd. De samenwerking is efficiënt. Beide partijen doen waar zij goed in zijn. Age de Vries (algemeen directeur, Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn), beaamt dit: ''Het fijne van deze samenwerking is dat iedereen zijn rol herkent, vertrouwt op de samenwerking en ook durft los te laten.''

Doorbouwen
Na de succesvolle samenwerkingen tijdens de projecten ''Warande'' en ''De Wadloper'' zijn we alweer bezig met het volgende project. Dit gaat om een appartementencomplex in Lelystad met ruim 120 appartementen. Wij kijken ernaar uit om ook van dit project weer een succes te maken!