LELYSTAD - Grootouders voor het Klimaat Lelystad zullen op de laatste vrijdag van de maand van 11:00 uur tot 13:00 uur aanwezig zijn bij BinnenInn, Neringpassage 54, om samen met burgers van Lelystad te reflecteren op de toekomst van onze planeet. De Klimaatstoel van Jan Terlouw, een symbool voor dialoog en bezinning, zal hierbij centraal staan.

Op vrijdag 28 juni om 11:00 uur vindt de officiële aftrap plaats met onder andere Albert Kok, bestuurslid van BinnenInn, en Janneke Pikkert klimaatburgemeester van Lelystad.

Deze bijeenkomst is een uitnodiging aan de inwoners van Lelystad om samen na te denken over hoe wij als gemeenschap kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld. Het is een kans om ideeën uit te wisselen, te leren van elkaars perspectieven en gezamenlijk stappen te zetten richting een groenere toekomst.

Over Grootouders voor het Klimaat: Grootouders voor het Klimaat is een initiatief dat zich richt op het mobiliseren en inspireren van ouderen om zich actief in te zetten voor een klimaatvriendelijke toekomst. Door middel van educatie, bewustwording en politieke invloed streeft de organisatie naar een duurzame leefomgeving voor huidige en komende generaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ineke Touber, 06 27 150 551, touber@tip.nl.