LELYSTAD - Afgelopen zaterdag op 13 januari vond het jaarlijkse BKL Gala plaats, waar ook dit jaar de ondernemersprijzen BKL Trofee en BKL Award werden uitgereikt. Voorzitter van de BKL Trofee Commissie, Arnoud Booij, overhandigde samen met andere bestuursleden de BKL Trofee aan Farm Dairy. De publieksprijs BKL Award werd toegekend aan Royce delicatesse & private dining door de leden van Bedrijfskring Lelystad. Deze overwinningen werden gedurende de avond uitgebreid gevierd, met muziek in de foyer van Trio Parisien en op het hoofdpodium de band Release, afgewisseld met DJ Mick en zangeres Sharon Doorson


BKL Trofee winnaar: Farm Dairy

Ieder jaar besluit de BKL Trofee Commissie wie er uiteindelijk met de BKL Trofee naar huis gaat. Zij nemen de beslissing op basis van de innovativiteit, duurzaamheid en de betrokkenheid van de genomineerde bedrijven. Dit jaar waren Farm Dairy , Kok Experience Lelystad en Ris Rubber genomineerd voor de BKL Trofee.

De BKL leden hebben tot begin januari de tijd gehad om hun voorkeur per e-mail door te geven aan de jury. Aan de hand van deze input, de bedrijfsbezoeken en een uitgebreid overleg, wees de jury dit jaar Farm Dairy aan als winnaar. Arnoud Booij: “Farm Dairy is een bedrijf met een zeer geavanceerd productieproces, is innovatief in haar producten en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In combinatie met haar uitgekiende personeelsbeleid scoorde het bedrijf op alle facetten zeer hoog bij de jury.”

Publieksprijs BKL Award: Royce delicatesse & private dining

Het bedrijf die de meeste stemmen van de BKL leden en het publiek ontvangt, wint de BKL Award. Alle leden van Bedrijfskring Lelystad konden tijdens het Gala hun stemvoucher inleveren in een stembus. Nadat de stemmen bij elkaar werden opgeteld, is Royce delicatesse & private dining uitgeroepen tot de winnaar van de BKL Award. Admi-Account en Rebourne Pop-up Solutions waren de andere genomineerde bedrijven.

Een geslaagd ondernemersfeest

Het galafeest was weer spectaculair, zoals de leden van de ondernemersvereniging gewend zijn. In het thema 'Better Together' genoten de bezoekers, gekleed volgens de Colorful Chique dresscode, van een drankje en een hapje in het Agora Theater. De avond werd gepresenteerd door directeur van Bedrijfskring, Sandra Kamp. In de nieuwjaarstoespraak benadrukte BKL voorzitter Buck Jüch het thema ‘Better Together’ als focus op verbinding tussen bedrijven in Lelystad. “Niet alleen leuk netwerken, maar daadwerkelijke concrete resultaten bereiken door meer met elkaar samen te werken. Het moet voor ieder lid duidelijk zijn waar de voordelen van het lidmaatschap uit bestaan. Voor de een is dat meer de netwerkfunctie, een ander zal meer hebben aan de belangenbehartiging of het delen van kennis. ‘we kunnen zoveel meer bereiken als we het samen doen’. Het BKL Gala is daar een concreet voorbeeld van. Alleen had de BKL dat niet voor elkaar kunnen krijgen, maar met de steun van maar liefst 60 sponsoren zijn we in staat een geweldig event neer te zetten.”, aldus Buck Jüch.

BKL organiseerde het BKL Gala wederom in samenwerking met Peter Rijsenbrij Producties, met bijdragen van diverse sponsorende leden en met speciale dank aan AGORA Theater. Meer informatie over de ondernemersvereniging: www.bedrijfskring.nl