LELYSTAD - Op woensdag 26 juli organiseert street art organisatie Writer's Block een nieuwe free tour langs alle street art van Lelystad. Vanaf 14:00 vullen ze de zomermiddag met een rondleiding langs de kunstparels in de stad. Ontdek de achterliggende verhalen, de context en de details die de Lelystadse street art te bieden heeft!

Een enthousiaste lokale gids zal woensdag 26 juli de geïnteresseerden langs de verschillende street art locaties in Lelystad leiden. Kijk met een nieuw perspectief naar het ontstaan van Lelystad, kom meer te weten over de verfraaiing van 'De Trommel' en ontdek indrukwekkende muurschilderingen van zowel lokale als wereldberoemde street artists!

Writer's Block is geen vreemde in Lelystad. Sinds 2020 is de street art organisatie elk jaar in Lelystad aanwezig geweest om de straten een kleurrijk karakter te geven. Voorgaande projecten zijn bijvoorbeeld de transformatie van 'De Trommel' in 2022 en het grootschalige street art project in 2021 met het thema 'Nieuw land op de zeebodem'. Tijdens de street art tour loop je langs de verschillende street art werken die gerealiseerd zijn in het stadscentrum. De tour, ook wel 'free tour' genoemd, werkt met vrijwillige bijdrage: na afloop van de tour bepaalt de deelnemer zelf wat diegene de rondleiding waard vond. Al vakantieplannen de 26e? Houd dan writersblockmurals.com in de gaten voor de nieuwe data in de zomervakantie! Aanmelden voor de tour van 26 juli kan via de website van Writer's Block of via deze link:

https://forms.gle/YZps52bPHHoqKiXF8