LELYSTAD - Op donderdag 3 november organiseert Een tegen Eenzaamheid Lelystad hun jaarlijkse conferentie over eenzaamheid in congrescentrum De Pijler in Lelystad. Iedereen die zich in wil zetten tegen eenzaamheid is hierbij van harte welkom vanaf 15.30 tot 20.30 uur. De conferentie is voor professionals tot vrijwilligers, ondernemers en maatschappelijke organisaties, van onderwijs tot zorg en alle andere geïnteresseerden.

Samen zorgen we ervoor dat niemand in Lelystad
er alleen voor hoeft te staan.

Sprekers en workshops

Er is een afwisselend programma samengesteld met inspirerende sprekers waaronder wethouder Rinze Broekema en interactieve workshops. Het thema is 'er even uit. Iedereen kan in zijn leven iets meemaken, waardoor je je anders voelt dan anderen, er ‘even uit’ bent of een nieuwe start maakt. Wat betekent dat voor eenzaamheid en wat kun je eraan doen? De bijeenkomst sluit af met een netwerkborrel om nog even na te praten.

Coalitie Een tegen Eenzaamheid
De conferentie is ook het moment waarop nieuwe partners zich aansluiten bij de coalitie Een tegen Eenzaamheid Lelystad. De coalitiepartners zetten zich samen in om eenzaamheid bij inwoners van alle leeftijden te voorkomen, te signaleren en terug te dringen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.lelystad.nl/eentegeneenzaamheid


#eentegeneenzaamheidlelystad