LELYSTAD - Op zaterdag 26 februari wordt de nieuwe activiteitenapp 'Lelystad met elkaar' gelanceerd bij BinnenInn in het Stadshart (waar o.a. de Wereldwinkel is gevestigd). Om 11.00 uur geeft wethouder Jack Schoone vanuit een infokraam het officiële startsein door de app op zijn eigen telefoon te installeren. Daarna zullen de jongeren van Challenge Up alle geïnteresseerde voorbijgangers helpen met het installeren van de app op hun mobiel.


In de app staan activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur en welzijn voor alle leeftijden. Ook bevat de app informatie over eenzaamheid. De coalitie Een tegen Eenzaamheid Lelystad is een initiatief waarin ruim zeventig Lelystadse organisaties zich inzetten om eenzaamheid in de stad te voorkomen en aan te pakken. Deze nieuwe app draagt bij aan het samenbrengen van de inwoners.

Alle inwoners zijn van harte welkom a.s. zaterdag om samen te genieten van een kop koffie bij BinnenInn, terwijl zij hulp krijgen bij het installeren van deze app op hun mobiele telefoon.