LELYSTAD - Bedrijfskring Lelystad (BKL) is er voor alle Lelystadse ondernemers, maar in de praktijk zijn de meeste leden toch mannen. Met ViZi hoopt de Lelystadse ondernemersvereniging dat vrouwelijke ondernemers elkaar kunnen versterken waar nodig. ViZi vloeit voort uit het voormalige vrouwennetwerk Woman 2 Woman (W2W).

BKL vindt het belangrijk dat kwaliteit en professionaliteit in de bijeenkomsten van ViZi voorop staat. Met een enquête hebben zij de behoefte in kaart gebracht en gevraagd naar de gewenste vorm hiervoor. Hierop is positief gereageerd en er is duidelijk vraag naar een speciale bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers.

De naam ViZi staat voor 'Vrouwen in Zaken inspireren'. Vanaf 2021 organiseren zij kwartaalbijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers met minimaal 5 medewerkers. Uitgangspunt is verdieping zoeken in ondernemerschap en werkgeverschap. In het eerste kwartaal van 2021 is de kick-off bijeenkomst waarbij de ondernemers de missie voor ViZi verder formuleren.

Vrouwelijke ondernemers of leidinggevenden in een bedrijf met minimaal 5 medewerkers kunnen aansluiten bij ViZi. Meer informatie op www.bedrijfskring.nl/netwerken/vizi of mail naar directeur Sandra Kamp via sandrakamp@bedrijfskring.nl.