LELYSTAD - Op de tweede zaterdag van januari organiseert Bedrijfskring Lelystad elk jaar hét ondernemersfeest van Lelystad: het BKL Gala. Het BKL Gala is (nagenoeg) altijd uitverkocht en de ondernemers kunnen genieten van een divers programma en samen het ondernemersjaar inluiden. Door de coronamaatregelen zal het gala dit keer niet plaatsvinden op de traditionele 2e zaterdag van januari, maar op een later tijdstip in 2021. Ook de uitreiking van de BKL Trofee en Awards stelt de Lelystadse ondernemersvereniging uit tot dat live moment.

BKL Home Edition Gala ‘The Show Must Go On-line’
Om in deze turbulente tijd met elkaar verbonden te blijven, gaan de ondernemers toch het nieuwe jaar vieren en samen proosten op betere tijden. Dit jaar reiken zij daarom 3 ondernemersprijzen uit én organiseren ze het BKL Home Edition Gala ‘The Show Must Go On-line’ op zaterdag 9 januari 2021.

Gala pakket en uitreiking ondernemersprijzen
In de eerste week van januari ontvangen alle BKL leden het BKL Home Edition Gala pakket thuis. Het pakket is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors en zit vol producten van lokale leveranciers en waardevolle aanbiedingen. Tijdens de online gala-avond worden de winnaars van de drie ondernemersprijzen bekend gemaakt en geeft BKL-voorzitter Dirk-Jan Verdoorn zijn nieuwjaarspeech. Dit alles omlijst met een feestelijk tintje.

Lees meer over het BKL Home Edition Gala 2021 en andere activiteiten van de Lelystadse ondernemersvereniging op www.bedrijfskring.nl