Licht bewolkt19.1 ℃

Racesquare Almere B.V. in Almere

Racesquare Almere


The ultimate race experience ervaar je nu ook bij Racesquare Almere! Met zijn unieke ligging in Bowling Almere in combinatie met het Glowgolf Almere ervaar je hier HET race uitje van Almere en omstreken. Versla je vrienden of collega’s in een race, voel de g-krachten via je stuur en geniet van rook- en lichteffecten tijdens de race.

THE BATTLE IS ON!!

Simrace experience Almere

Race in een formule 1 race bij Racesquare Almere. In onze high end simulatoren, die speciaal ontworpen zijn om de volledige F1 experience over te kunnen brengen, geven we je een fantastische formule 1 experience.

Bij Racesquare Almere kun je één stoeltje reserveren, meerdere of een gehele grid: jouw eigen race square. Stap in een van de 20 race sims en scheur over de mooiste circuits!

Je eigen niveau

Bij Racesquare Almere houden we rekening met ieder zijn niveau. Zo is er de mogelijkheid om een race te kiezen afhankelijk van het niveau van de groep. We hebben voor de beginners: de soft race, voor de terugkerende racers de medium en voor de experts de hard. De races verschillen in niveau maar ook in opbouw. Denk bijvoorbeeld aan het weer, bij soft races schijnt vaak de zon, maar bij medium of hard races kan de regen zomaar toeslaan.Vind je het handmatig schakelen lastig? Ook dat kan aangepast worden.

Elke race wordt begeleid door een ervaren Race Marshall. Zo krijg je hulp wanneer nodig en heb je live race commentaar. Ook kun je via je headset met de Race Marshall én alle andere deelnemers communiceren.

Tot snel bij Racesquare Almere!

Bezoekersinformatie:

Openingstijden:

Dinsdag – vrijdag van 14:00 – 23:00

Zaterdag en zondag van 14:00 – 0:00

Foto's van Racesquare Almere B.V.

Racesquare Almere B.V. image 1
Racesquare Almere B.V. image 2
Racesquare Almere B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Lelystad:

Adres
Trekweg 31
1338 GA  Almere
Telefoon
+31 851306331
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Racesquare Almere B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map