Bewolkt22.5 ℃

Kringloopwinkel RataPlan Lelystad in Lelystad

Kringloopwinkel RataPlan Lelystad


RataPlan heeft op donderdag 1 oktober 2020 een nieuwe kringloopwinkel in Lelystad geopend na een overname van kringloopwinkel Het Goed. De kringloopwinkel, op nog geen halfuur rijden van Almere Stad en Haven, is compleet en ruimtelijk ingericht. Tevens is er naast de winkel voldoende parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren. Kortgeleden kondigde kringloopwarenhuis Het Goed aan de vestiging aan De Meent binnen enkele maanden te gaan sluiten. Samen met kringloopbedrijf RataPlan is gekeken of er toch een doorstart mogelijk was. Daarbij stond voor beide partijen baanbehoud voorop. Het bestuur van RataPlan ziet mogelijkheden in de kringloopwinkel en neemt de vestiging inclusief medewerkers over. Dit is goed nieuws want hierdoor kan de winkel openblijven. Naast de kringloopwinkels Almere Haven en Almere Stad is dit de derde kringloopwinkel in Flevoland.

Het pand aan De Meent 14 biedt ruim 2620 m2 winkelruimte en is volledig gelijksvloers. Er is een breed assortiment tweedehands spullen te vinden en de winkel is overzichtelijk en ruimtelijk ingericht per artikelgroep. Van kleding tot boeken en van kleingoed tot meubels. Naast alle bekende kringloopafdelingen kunnen bezoekers ook terecht voor fietsen en zelfs voor kleine reparaties aan een eigen fiets. Ben je lekker aan het winkelen en toe aan een pauze tijdens je kringloopavontuur? Neem plaats in de ruim opgezette en gezellige koffiecorner van RataPlan Lelystad. Geniet bijvoorbeeld van een lekker kopje koffie met een broodje of een taartje!

www.rataplan.com

Foto's van Kringloopwinkel RataPlan Lelystad

Kringloopwinkel RataPlan Lelystad image 1
Kringloopwinkel RataPlan Lelystad image 2
Kringloopwinkel RataPlan Lelystad image 3

Zoek een bedrijf in Lelystad:

Adres
De Meent 14B
8224 BR  Lelystad
Telefoon
088-8282782
Mobiel
06-18587969
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel RataPlan Lelystad. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map