Bewolkt6.0 ℃

Kringloopwinkel RataPlan Almere in Almere

Bezoekadres:

Kringloopwinkel RataPlan Almere

De Steiger 51
1351AD Almere
088-8282782
klantenservice@rataplan.nl
http://www.rataplan.nl

Kringloopwinkel RataPlan Almere

RataPlan heeft twee kringloopwinkels in Almere, namelijk in Almere Haven en Almere Stad. Beide winkels bieden een compleet assortiment en zijn ruimtelijk ingericht. De winkels zitten gevestigd op nog geen half uur rijden van Lelystad. Er is ruimte voor presentatie van veel verschillende artikelen zodat klanten ideeën op kunnen doen. De stijl van de winkel kenmerkt zich door eenvoud. Het interieur is gemaakt van gerecyclede materialen en pallets. Tevens is er naast beide winkels voldoende parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren.

Het aanbod van RataPlan Almere varieert van dag tot dag en loopt zeer uiteen. Elke dag is er weer een nieuwe aanvoer van spullen. Er zijn dus elke dag nieuwe unieke items te vinden in de winkel. Van leuke kleding tot fraai serviesgoed, van zeldzame elpees en boeken tot gebruikte fietsen. Maar ook beeld- en geluidsdragers zoals videorecorders, dvd-spelers, tv’s en radio’s.

Toe aan een pauze tijdens het shoppen? De koffiecorner is dagelijks geopend en biedt naast heerlijke warme en koude drankjes ook de mogelijkheid om een gebakje te eten of te lunchen.

Kom langs en ontdek het zelf!

Foto's van Kringloopwinkel RataPlan Almere

Kringloopwinkel RataPlan Almere image 1
Kringloopwinkel RataPlan Almere image 2
Kringloopwinkel RataPlan Almere image 3
Kringloopwinkel RataPlan Almere image 4
Kringloopwinkel RataPlan Almere image 5
Beoordelingen
5
4
3
2
1
4.7

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel RataPlan Almere. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map