Bewolkt7.0 ℃

Joosten Watersport in Enkhuizen

Bezoekadres:

Joosten Watersport

Compagnieshaven 1
1601ZA Enkhuizen
0228-322376
info@joostenwatersport.nl
https://www.joostenwatersport.nl

Joosten Watersport

is een specialistisch bedrijf in watersportartikelen. Wij zijn met onze watersportwinkel gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen aan het IJsselmeer. Op een oppervlakte van 300 m2, hebben wij een uitgebreid aanbod aan scheepsbenodigdheden voor uw zeil- of motorboot en aan zeil- en casualkleding.

Denk hierbij aan verf van Epifanes, Boero en International. Elektronica van Garmin en Raymarine,Watcheye, zoals plotters, stuurautomaten, AIS en GPS. Schoonmaakartikelen van Riwax, Starbrite en Renskib, touwen van English Braid, rubberboten van Talamex, producten als ankers, klokken, verlichting, verrekijkers en accu’s en ook Harken, Selden, Spinlock, Victron, Ronstan en nog vele andere merken zijn in onze winkel te vinden. Dit assortiment vindt u ook terug in onze webshop!

Op onze kleding afdeling vindt u technische merken als: Musto, Gill, Imhoff en Icebreaker en mooie casualkleding van onder andere Buff, Dale of Norway, Gaastra, MC. Gregor, Tenson, Teva, Breton Stripe, Key West, North Cape, Roosenstein Wolke, Armor Lux en Dubarry.

Foto's van Joosten Watersport

Joosten Watersport image 1
Joosten Watersport image 2
Joosten Watersport image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Joosten Watersport. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map