Bewolkt21.3 ℃

Golfclub Almeerderhout in Almere

Golfclub Almeerderhout

Almeerderhout bestaat al 35 jaar en ligt prachtig gelegen in het hart van ons land. Op nog geen 20 minuten rijden van uit het Gooi, en nog minder natuurlijk vanuit Almere, liggen de 27 holes, in drie lussen van 9 holes verspreid over 120 hectare.

Met haar lengte, de vele doglegs, de waterpartijen, de 113 bunkers en de altijd onvoorspelbare wind kent de baan een geheel eigen karakter. Er heerst rust door de afwezigheid van het geluid van snelwegen, vliegtuigen of treinen.

Ook beschikt Almeerderhout over een 9 holes par 3 baan en perfecte oefenfaciliteiten. Ruime speelmogelijkheden voor elk niveau zijn hiervan het gevolg.

Een sterk en actief verenigingsleven zorgt bovendien voor een grote diversiteit aan activiteiten. Ook voor kinderen en tieners!

Wilt u zelf eens ondervinden waarom golfen op Almeerderhout ook voor u een rustpunt zou betekenen? Kijk dan op onze website. U vindt hier alle informatie over het lidmaatschap en de andere vormen van speelrecht.

Foto's van Golfclub Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout image 1
Golfclub Almeerderhout image 2

Zoek een bedrijf in Lelystad:

Adres
Watersnipweg 19
1341 AA  Almere
Telefoon
036-5219130
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Golfclub Almeerderhout. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map