LELYSTAD - Vanaf 1 april 2021 is ESH Media de nieuwe aanbieder van A0-reclameborden in gemeente Lelystad. Het Woerdense bedrijf heeft al een kwart eeuw ervaring in alle soorten buitenreclame. Met het eigen advertentienetwerk bereikt het bedrijf 70% van Nederland wat in combinatie met partners is uit te breiden tot 100%.

Voor ondernemers uit gemeente Lelystad is er een gereduceerd tarief ingesteld om lokaal ondernemen te stimuleren. Alle mogelijkheden zijn te vinden op www.eshmedia.nl/Lelystad. Naast gemeente Lelystad is ESH Media ook aanbieder van A0-reclameborden in gemeente Dronten. Door deze gemeentes te combineren kunnen lokale ondernemers dagelijks duizenden weggebruikers bereiken.

ESH Media beschikt over een eigen ontwerpstudio, drukkerij, productie- en plaatsingsafdeling waardoor het een campagne van A tot Z kan verzorgen. Daarnaast zet het bedrijf vol in op maatschappelijk verantwoord ondernemen door bijvoorbeeld hun CO2-uitstoot te compenseren via Trees For All, de platen die als basis dienen te hergebruiken en de posters na afloop te verwerken tot gerecycled papier.