LELYSTAD - Het is zover: vanaf vandaag werkt gemeente Lelystad met een nieuw meldsysteem voor de openbare ruimte, genaamd Fixi. Inwoners kunnen nu nog makkelijker meldingen over de openbare ruimte doen. Losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of afval op straat? Meld het in de Fixi app. Wethouder Sjaak Kruis stelde de app officieel in gebruik door een eerste melding te doen.


Wethouder Sjaak Kruis: “Het mooie van de Fixi app is dat je nu nog makkelijker een melding kunt doen. Kom je iets tegen in de openbare ruimte dat niet in orde is, dan kun je dat ter plekke op je mobiel via de app melden, eventueel met een foto erbij. Wij kunnen het dan snel oppakken en oplossen. Je blijft als melder op de hoogte van de stand van zaken van je melding en je hoort wanneer je melding is opgelost.”

Gratis downloaden Fixi app

De app is gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play Store (Android) . Ook blijft het mogelijk om meldingen te doen via www.lelystad.nl/meldingdoen of via de telefoon 14 0320. Met het Fixi-meldsysteem kan de gemeente meldingen nog beter en sneller oplossen.