LELYSTAD - Sinds 1 juni is het Stadshart een nieuw café rijker. Wethouder Adam Elzakalai verwelkomde deze week Grand Café 0320 en bracht een kennismakingsbezoek. Annechien de Ruiter-Leemhuis bestiert het Grand Café samen met haar broer Lennart Leemhuis op de locatie waar voorheen De Eetalage was gevestigd.

Aanwinst voor het Stadshart
De deuren van Grand Café 0320 zijn sinds dinsdag 1 juni geopend. “0320 is een aanwinst voor ons Stadshart. In het Stadshart streven we ernaar om te komen tot een mooi en gevarieerd aanbod van detailhandel, horeca en beleving en vermaak. Ondernemers zoals de uitbaters van 0320, die durven investeren in het Stadshart van Lelystad passen perfect in dat geheel. Ik wens ze veel succes!”, aldus Adam Elzakalai.

Grand Café met een sport-thema
Bezoekers van Grand Café 0320 kunnen een gastvrij ontvangst tegemoet zien. Goede kwaliteit van eten, drinken en gezelligheid hebben de uitbaters hoog in het vaandel staan.Het café is een aanvulling op het bestaande aanbod, maar met een eigen unieke invulling, namelijk een sport-thema. Denk daarbij aan diverse schermen met live sportuitzendingen. De kaart heeft Amerikaanse invloeden en een uitgebreide collectie dranken, van cocktails tot wijnen en mooie koffies tot aan heerlijke smoothies en milkshakes. Annechien de Ruiter-Leemhuis is ook eigenaresse en uitbater van Konditorei Noor.