LELYSTAD - Van maandag 7 november tot en met vrijdag 11 november 2022 werken we onder het doorgaande fietspad langs de wooncomplexen Lars en Lilly (naast Palazzo). Door deze werkzaamheden is een deel van het fietspad afgesloten. Een tijdelijk fietspad leidt fietsers om.


Werkzaamheden

Onder het fietspad bij de Lars en Lilly complexen wordt een duiker aangelegd. Een duiker is een buis onder water die de ene sloot met de andere verbindt. Door de sloten aan elkaar te verbinden verdelen we te hoog slootwater. De doorstroming van het water zorgt ook voor schonere sloten.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 7 november 2022. Volgens planning duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 11 november 2022.

Omleiding

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van een tijdelijk fietspad. Het tijdelijke fietspad staat op de afbeelding met een rode streep aangegeven. Via dit pad kunnen fietsers om de wooncomplexen van Lars en Lilly heen fietsen. Via het fietspad voor de gebouwen langs vervolgen zij hun weg. Deze route is in het blauw op de afbeelding aangegeven.