LELYSTAD - Van donderdag 29 september t/m donderdag 6 oktober 2022 zijn er volop activiteiten vanuit diverse organisaties waarbij inwoners elkaar kunnen ontmoeten tijdens de Week tegen Eenzaamheid in Lelystad. Zoals sporten, wandelen, koffie drinken, creatief aan de slag of samen een hapje eten. Ook zijn er deze week workshops voor professionals die in hun werk met eenzaamheid te maken krijgen.

Op zaterdag 1 oktober staat van 10.00 tot 14.00 uur een speciale informatiestand van Een tegen Eenzaamheid Lelystad bij BinnenIn aan de Neringpassage in het centrum. Wil je meer leren over eenzaamheid en wat je hieraan kunt doen? Voor jezelf of een ander? Bij de stand staat een team van Een tegen Eenzaamheid Lelystad voor je klaar met informatie, een kopje koffie of gewoon voor een praatje. Ook staat er deze dag een stand van Een tegen Eenzaamheid Lelystad bij de Dag van de Ouderen in het Stadhuis.

Wil je andere mensen ontmoeten, meedoen met activiteiten of samen leuke dingen doen in Lelystad? Bekijk de volledige activiteitenkalender op www.lelystad.nl/eentegeneenzaamheid. Of download de activiteitenapp 'Lelystad met Elkaar' op je mobiel voor deze en meer activiteiten.