LELYSTAD - Afgelopen week overhandigde oud-wethouder Luc Baaten het nieuwe toeristisch magazine ‘Lelystad, zoveel te doen’ aan zijn opvolger, wethouder Annemieke Messelink-Dijkstra. Het magazine is gemaakt voor bezoekers aan Lelystad en laat zien hoe bijzonder Lelystad is en wat er allemaal te doen en te bezoeken is.

Het magazine is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de toeristische informatiepunten, verblijfsaccommodaties en digitaal op www.visitlelystad.nl

.

Toerisme

Wethouder Annemieke Messelink-Dijkstra: “Toerisme is belangrijk voor Lelystad en dat heeft zich vertaald in het Uitvoeringsprogramma Vrijetijdseconomie dat er nu ligt. Een onderdeel daarvan is de lancering van dit nieuwe toeristisch magazine, het ontwikkelen van nieuwe fietsroutes, het openen van TOP’s (toeristische overstappunten) en de VR Pop-up bij Batavia Stad Fashion Outlet. Onze ambitie is dat Lelystad als hoofdstad van de nieuwe natuur een vanzelfsprekende vrijetijdsbestemming wordt voor bezoekers en natuurlijk voor onze eigen inwoners.”

Magazine

Het magazine geeft inspiratie, tips en suggesties voor een bezoek aan Lelystad. Het is gemaakt door de gemeente Lelystad in samenwerking met Visit Flevoland en gratis verkrijgbaar bij de toeristische informatiepunten in het Stadhuis en bij Batavia Stad Fashion Outlet en diverse verblijfsaccommodaties in Lelystad. Om het milieu te sparen en voor het gemak is het magazine ook digitaal beschikbaar via Inspiratie magazine - Visit Lelystad. In het magazine staat een QR-code, waarmee je op de site van Visit Lelystad terechtkomt.