LELYSTAD - Tijdens de bouw van de nieuwe bioscoop in het Stadshart sluiten we bij gevaarlijke situaties het fietspad tussen Agorahof en de Agorabaan af. Dit is het fietspad tussen de bouwlocatie, het theater Agora en restaurant Applaus. Hiervoor hebben we een nieuw tijdelijk fietspad aangelegd. Deze gaat vrijdag 17 september open. Zo kunnen fietsers ongehinderd en veilig hun weg vervolgen vanuit en in de richting van het station.

Grote machines en hijskranen kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Als dit het geval is sluiten we tijdens die momenten het fietspad tussen Agorahof en de Agorabaan af. Welk deel dat precies is kunt u zien op dit kaartje. Dat is met een oranje lijn aangegeven. De groene lijn geeft het nieuwe fietspad aan. Dit nieuwe fietspad is vanaf vrijdag 17 september open. Fietsers kunnen vanaf dan tijdens de hele bouw van de bioscoop gebruik maken van deze route.

Omleiding aangegeven
Hoe u het nieuwe fietspad kunt bereiken is in de buurt aangegeven met gele borden. Ook dit nieuwe fietspad steekt de Agorabaan over. Dit wordt geregeld met een verkeerslicht.